TRI-BAU KÉZI HÓEKE
A Tri-Bau E-50 kézi hóeke családi házak, kisebb közös területtel rendelkező társasházak járdái, közterületei hómentesítésének gyors és hatékony eszköze, az ehhez szükséges idő a hagyományos hólapátolás időszükségletének töredéke, s a munka elvégzése is sokkal kevesebb fizikai erőt igényel. Tolólapjának szélessége 50 cm, használatával egy ház előtti járdaszakasz teljes hómentesítése mindössze néhány percet vesz igénybe s különösebb fáradtságot sem jelent. Az E-50 kézi hóeke minden alkatrésze acélból készül, várható élettartama több évtized.
A Tri-Bau kézi hóekét a P1200091 számú szabadalmi bejelentés védi,
kizárólagos gyártója és forgalmazója a Tri-Bau Kft.
2510 D O R O G, TEMETŐ U. HRSZ. 534/4.   |   TEL.: 06-30-335-8543   |   E-MAIL: tribaukft@gmail.com

KÖZMŰÉPÍTÉS ÉS GÉPI FÖLDMUNKA
FŐOLDAL
EGYEDI GÉPEK GYÁRTÁSA
TRI-BAU KÉZI HÓEKE
Megrendelőlap letöltése
TRI-BAU KFT.
A Tri-Bau Kft. által kifejlesztett kézi hóekék forradalmi változást hoztak a kézi erővel végzett hómentesítésben. A hólapátoláshoz képest sokszoros sebességnövekedést biztosítanak, miközben használatuk sokkal kényelmesebb és sokkal kevesebb erőt igényel. A Tri-Bau kézi hóekének jelenleg kétféle típusa kapható, az elsősorban közösségi használatra szánt P-80, illetve az elsősorban kisebb ingatlanok körüli hóeltakarításra alkalmas E-50. A P-80-as típusú kézi hóeke teljesítménye és sebessége révén még a kisebb traktorokra szerelt hótolóknak is versenytársa, miközben fordulékonyságban, irányíthatóságban messze felülmúlja azt, üzemeltetési vagy karbantartási költsége pedig nincsen. Használata önkormányzatoknak, vállalkozásoknak, társasházaknak, nagyobb ingatlannal rendelkező magán-személyeknek egyaránt ajánlható, ipari minőségű kivitelezése intenzív használat esetén is hosszú élettartamot biztosít.

A Tri-Bau P-80 kézi hóeke utak, járdák, udvarok, terek és más nagyobb felületek hómentesítésének hatékony eszköze. Tolólapjának szélessége 80 cm, alkalmazásával a kézi erővel végzett hómentesítésben eddig sohasem látott gyorsaság és hatékonyság érhető el, használatával akár egyetlen személy is megtisztíthatja egy utca mindkét járdáját vagy letakaríthatja a havat egy kisebb sportpályáról. Használata közben az emberi szervezetet érő terhelés a hólapátoláshoz viszonyítva csekély, így hosszabb idejű munkavégzésre is alkalmas. Több kézi hóeke lépcsőzetes haladásával akár szélesebb járdák is egy menetben megtisztíthatók. A P-80-as kézi hóeke mind tervezése, mind kivitelezése tekintetében ipari minőségű, várható élettartama gyakorlatilag korlátlan. A tolólap forgatómechanizmusa mozgó alkatrészt nem tartalmaz, meghibásodása nem lehetséges. A tolólap, anyaga és szerkezete révén, még intenzív használat esetén sem deformálódhat. A tolólap alsó élét védő kopócsík könnyen cserélhető. A tolólap oldalsó éleire a járművek, kerítések stb. védelmére gumicsík erősíthető. A sötétben való munkavégzés biztonságát minden irányban hatásos fényvisszaverők növelik.

TRI-BAU P-80 kézi hóeke    72.000 Ft + ÁFA = 91.440 Ft
TRI-BAU E-50 kézi hóeke    28.000 Ft + ÁFA = 35.560 Ft
A Tri-Bau kézi hóeke megrendeléséhez kérjük az alább letölthető megrendelőlapot kitöltve és aláírva/lepecsételve, elektronikus formában (pl. beszkennelve vagy lefényképezve) e-mail-címünkre visszaküldeni, vagy ha ez nem lehetséges, postai úton eljuttatni irodánkba (2510 Dorog, Radnóti Miklós u. 44.). A megrendeléseket minden esetben visszaigazoljuk.

A rendeléseket - eltérő megállapodás hiányában - 30 napon belül teljesítjük. Az ár a Tri-Bau Kft. dorogi telephelyén való átvétel esetén érvényes. Előzetes megállapodás alapján kiszállítást vállalunk, ennek költsége Budapest területén 5000 Ft+ÁFA=6350 Ft, egyéb esetekben 70 Ft+ÁFA=88,90 Ft/km. Térítésmentes kiszállítás Dorog körzetében és nagyobb darabszám rendelése esetén az egész ország területén lehetséges.

Megrendelés és szállítás